Nederlands

Dutch Open 2019 succesvol afgerond

25/06/2019 – Onder alle behalve ideale weersomstandigheden met temperaturen rond en boven de 30 Celsius is zondag op  het Hippisch Evenementen Centrum De Bergen in Wanroij de Dutch Open 2019 afgerond. Met een krappe 400 starts over 4 dagen mag het een rustig kampioenschap worden genoemd. Naast de WRAN klassen waarin werd gestreden om de titels en medailles stonden er diverse extra onderdelen op het programma waaronder de traditionele Willem Burgmeijer Freestyle Reining, altijd goed voor een gezonde dosis amusement. Evenals in 2018 jaar mocht het creatieve team van Yildiz Otten, dit keer alias de welbekende familie Flodder, de wisselbeker in ontvangst nemen. Bezoek www.wran-eu.nl voor de volledige uitslagen van het NK.

©2019 De Quarter

Foto: Troullioud Fotografie, NL


error: Content is protected !!