Nederlands

Diamond League Western 2020 staat al weer vast

03/06/2019 – Afgelopen weekeinde is Diamond League Western 2019 verreden. Naast de diverse uitgeschreven wedstrijden (WRAN, ApHC, APHA, WPR) werden de Western Horsemanship-, Western Pleasure-, Trail-, Ranch Trail-, Ranch Riding- en Reining finales van de DLW Buckle & Saddle Series 2018/2019 verreden. Robyn Barkey won de Western Horsemanship-, Western Pleasure- en Trail Champion buckle, Lisa Groot Severt de Reining Champion buckle en Viola Barkey de Ranch Riding Champion buckle. Het borsttuig en hoofdstel voor de Ranch Trail Champion ging naar Fleur Medema, alsmede het trophy zadel voor de Allround Champion.
De organisatoren van DLW laten er geen gras over groeien, de datum voor DLW 2020 staat al weer vast: vanaf 21 tot en met 24 mei 2020. De exacte invulling moet nog worden uitgewerkt, maar de datum staat rotsvast.

©2019 De Quarter

Foto: vlnr Dominique van Buuren (Euro Horse), Evelien Velthuis (Euro Horse), BQ Blind Date, Fleur Medema, Ria de Vos (DLW). Foto: Troullioud Fotografie, NL


error: Content is protected !!