Nederlands

Nieuw op de agenda: Elementa Masters Première

29/05/2019 – Elementa heeft een nieuw evenement aangekondigd: de $ 200.000 added Elementa Masters Première. Deze zal plaatshebben in het raamwerk van Fiera Cavalli vanaf 7 tot en met 10 november in de beurshallen van Verona in Noord Italië. Dit jaar wordt Fiera Cavalli voor de 12de maal georganiseerd: het evenement trekt jaarlijks rond de 150.000 bezoekers. Naast de NRHA wedstrijd organiseert Elementa een WPR competitie, een $ 10.000 added Freestyle Reining competitie, een Non Pro team competitie en een Reining Global team competitie.
Er zal door sommigen een vraagteken worden gezet of dit het belang van de sport en het welzijn van de dieren dient. Hoewel de keus altijd aan de ruiter en/of eigenaar is, wordt november nu voor een aantal van hen die zowel jonge als oudere paarden te starten hebben een heel drukke maand. Equitá Lyon, graadmeter in de strijd om de NRHA wereldtitels, heeft plaats vanaf 30 oktober tot en met 3 november in Lyon (FR); de Elementa Masters Première, een nieuw evenement dat eveneens graadmeter zou kunnen zijn, vanaf 7 tot en met 10 november in Verona (IT); de Franse Futurity vanaf 11 tot en met 17 november in Le Pin (FR); en de prestigieuze Italiaanse Futurity vanaf 22 tot en met 30 november in Cremona (IT).

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!