Nederlands

Cromed Out Mercedes bereikt $ 1 miljoen mijlpaal

29/05/2019 – In 1993 werd de allereerste NRHA One Million Dollar Sire in de schijnwerpers gezet. Dat was de in 1967 geboren Hollywood Jac 86 van Easter King uit Miss Hollywood van Hollywood Gold. Nu, 28 jaar later, is Cromed Out Mercedes nummer 40 in het rijtje van elite hengsten. De in 2005 geboren hengst is een zoon van NRHA Four Million Dollar Sire Custom Crome uit Princess In Diamonds van Shining Spark. In 2009 won de hengst onder de hand van Andrea Fappani de NRBC Open Classic Champion titel. Zijn meest succesvolle nakomeling in het wedstrijdcircuit is de in 2012 geboren Ms Mercedes Whiz uit Ms Hollywood Whiz van Topsail Whiz. De merrie heeft $ 110.151 aan NRHA verdiensten achter haar naam staan. Cromed Out Mercedes is eigendom van Silver Spurs Equine uit Scottsdale in de staat Arizona.

©2019 De Quarter

Foto: Cam Essick, USA


error: Content is protected !!