Nederlands

Elementa Masters update

27/05/2019 – Tijdens de Italiaanse Derby in Cremona hebben afgevaardigden van Elementa, de IRHA (Italian Reining Horse Association) en de IRHBA (Italian Reining Horse Breeder Association) een bijeenkomst gehad om te praten over de exacte invulling van de Elementa Masters. De Elementa Masters is een serie van drie competities met $ 1,5 miljoen prijzengeld: een Futurity voor 4-jarigen, een Derby voor 5-, 6- en 7-jarigen met een speciale inzet (Stakes) voor 5-jarigen en een Maturity voor 8-jarigen en ouder, met daarnaast veel extra aspecten. De Elementa Masters gaan plaatshebben in het Elementa Centrum in Bracciano nabij Rome, voorheen bekend als Tenuta Santa Barbara. De voorlopige datum voor de Futurity is september 2021, voor de Derby en de Stakes april 2022 en voor de Maturity juni 2022. Elementa Masters zal alle details en condities voor deelname op 1 september 2019 publiek maken op www.elementamasters.com.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!