Nederlands

Rieky Young en Hang Ten And Shine op plaats 1 in CRI3*

14/03/2019 – Vanmiddag is op Reining Centrum Meertenhof in Grathem (NL) een FEI CRI3* competitie verreden welke meetelt als kwalificatiewedstrijd voor het FEI Europees Kampioenschap Reining dat vanaf 9-13 juli plaatsheeft op de CS Ranch in Givrins (CH). Om in aanmerking te komen voor deelname aan het EK moet een atleet minimaal een gemiddelde score 70,0 hebben gereden op 2 van 3 verplicht te rijden wedstrijden waarvan één score moet zijn behaald op of na 1 januari 2019.
Er namen slechts 3 combinaties deel in Grathem, allen Nederlands. Met de score 145,5 eindigden Rieky Young en Hang Ten And Shine op plaats 1. Aniek Hagelaars en Itsa Walla Walla reden een 140,5 en Lia Freriks en Ready For Revolution een 139,5. Young zit goed en Hagelaars op het randje. Maar Freriks moet een beter resultaat leveren.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!