Nederlands

Europees Kampioenschap Appaloosa 2019 in Nederland

15/02/2019 – Het Europees Kampioenschap voor American Appaloosa paarden komt naar Nederland. De voorzitter van de American Appaloosa Horse Club Holland (AAHCH), Ester Mathijssen, heeft zich er persoonlijk hard voor gemaakt om het evenement in Nederland te organiseren. Het EK Appaloosa is een viervoudig gejureerde wedstrijd. Het EK wordt gehouden vanaf 5-8 september op Reining Center Meertenhof in Grathem, een geschikte locatie met een wedstrijdarena van 35 x 70 meter, voldoende parkeergelegenheid en een uitstekende horeca. Het team van Center Reining Meertenhof en het team achter Mathijssen draaien hun hand niet om voor de organisatie van grote evenementen. Meertenhof is het gewend en Mathijssen en haar team hebben met de organisatie van het NK 2018, eveneens in Grathem, laten zien stevig in de schoenen te staan.
Het Nederlands Kampioenschap 2019 voor American Appaloosa paarden wordt gehouden tijdens Diamond League Western dat vanaf 30 mei – 2 juni plaatsheeft op Manege Het Keelven in Someren.
Aan alle Appaloosa ruiters in Europa: welkom, bienvenue, hertzlich wilkommen, welcome, velkommen, tervetuloa, vítejte, baruch ha’ba, benvenuto, bienvenido.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!