Nederlands

Wedstrijdseizoen 2019 gaat weer overdonderend zijn

12/01/2019 – Van een aanzienlijk deel van de wedstrijden die in 2019 gaan plaatsvinden, zowel nationaal als internationaal, staat de datum en locatie inmiddels vast. Hoewel er nog heel veel data zullen volgen, begint de agenda snel aardig vol te lopen. De Quarter magazine en WRS Nieuws hebben de wedstrijden die op dit moment bij diverse associaties reeds staan gepland voor u in een overzichtelijk overzicht gezet. Dat kunt u hier vinden. Bijna wekelijks komen daar nieuwe data bij, en soms worden data ook gewijzigd. Wilt u up-to-date blijven, bezoek dan met regelmaat de knop ‘Agenda’ in de menubalk.
Wilt u – als organisator van een wedstrijd – het evenement graag opgenomen zien in de agenda, stuur dan een e-mail naar info@dequarter.nl met daarin vermeld de datum; het soort wedstrijd; de locatie en het adres van de locatie; naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon; en de URL van de website waarop aanvullende informatie is te vinden. De Quarter magazine en WRS Nieuws helpen u graag om uw evenement onder de aandacht te brengen.

©2019 De Quarter


error: Content is protected !!