Nederlands

Opening wedstrijdseizoen 2019 NRHA Belgium

28/12/2018 – NRHA Belgium opent haar wedstrijdseizoen in 2019 op 22 februari in het raamwerk van Flanders Horse Expo welke vanaf 22-24 februari in de beurshallen van Gent (BE) plaatsheeft. Dit internationale evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en om een NRHA wedstrijd in het raamwerk daarvan te organiseren is een fantastische gelegenheid om deze specifieke tak van sport aan een breed publiek te presenteren. Op dit moment werkt NRHA Belgium er in samenwerking met Flanders Horse Expo op de achtergrond hard aan om de wedstrijd in het programma in te passen. Zodra het programma definitief is zal ook het inschrijfformulier online beschikbaar zijn op de vernieuwde website www.nrha.be. De overige wedstrijddata voor 2019 worden later bekend gemaakt, maar deze kan alvast in de agenda genoteerd worden.

©2018 De Quarter


error: Content is protected !!